LOMA! Tuotteita postitellaan seuraavan kerran 24.6.2024. PDF -ompelukaavat ja lahjakortit lähetetään normaalisti.

Yritys

Millainen on Rinnallasi yrityksenä ja kuka Rinnallasin takana häärää? Tuu kurkkaamaan!

Loistavaa kun löysit meidät! Yrityksen takana häärään minä, Anne. Perheemme asuu Pohjois-pohjanmaalla pienessä kunnassa Oulun kupeessa. Rinnallasi kasvoi yritykseksi pikkuhiljaa yhdessä kuopuksemme rinnalla hoitovapaalla ollessani. Kun perheemme pienin lapsi syntyi, alkoi tuskailut imetysvaatteiden osalta. Tämän seurauksena syntyi Helmi-ompelukaava. Pikkuhiljaa valikoimaan ilmestyi lastentarvikkeet.

Ammatiltani olen mittatilausompelija sekä sairaanhoitaja. Sairaanhoitajan päätyöni vuoksi tavoitat minut tarvittaessa parhaiten sähköpostitse info@rinnallasi.com.

Golden seams, Nordic attitude!
Lastentarvikkeet kultahippusilla höystettynä lapsiperhearkeen.

Yrityksen aatteet ja mietteet kumpuavat syvemmältä, vuosien takaa. Matkastani Aasiaan, Pohjois-Bangladeshiin on kulunut jo vuosia. Erilaiset kohtaamiset ihmisten kanssa, epätoivo, köyhyys, toivon pilkahdukset ovat syöpyneet pieniin aivolohkoihini. Ajan kulusta huolimatta ne raastavat, jäytävät ja muistuttavat olemassaolollaan tasaisin väliajoin. Rana Plazan tuhoisa tehdasonnettomuus oli kuin piste iin päälle palatessani Suomeen. Vaatetehtaiden työntekijät määrättiin töihin vaikka rakennuksen tiedettiin olevan vaarallinen.

Rinnallasi yrityksen nimenä kuvastaa kaikkea sitä mitä tavoittelemme: pohjoismaisuus, eettisyys, turvallisuus. Valmistamme tuotteet Pohjois-Suomessa. Ne ovat monikäyttöisiä sekä pitkäikäisiä. Tuotteiden elinkaari on eettinen. Tuotteemme ovat turvallisia. Kenties tuotteidemme kautta mahdollistuu kierrätys?

Rinnallasin tuotteet valmistetaan Iissä alihankintana paikallisessa ompelimossa ja näin omalta osalta tuen paikallista työllistymistä. Aikataulujen puitteissa ompelen osan tuotteista itse. Tuotteiden kankaat tulevat yhteistyötehtaalta Euroopasta. Kankailla, joita käytämme, on Ökö-Tex100 sertifikaatti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tehtaalta tulevista materiaaleissa ei ole haitallisia torjunta-aineita, väriaineita, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kankaiden kuosit ovat osittain omaa käsialaani. Kuosien pyörittely tietokoneen ruudulla on kaavoituksen ohella yksi intohimoistani. Päivisin hoidan potilaita ja vapaa-ajallani annan ajatusten virran laukata kuosien parissa. Aivan parasta! :)

Lämpimin ajatuksin, Anne

Lahjakortti